وردپرس به صورت پیش فرض مقدار حجم آپلود فایل را متناسب با هاست و فضای میزبانی شما در نظر میگیرد. یعنی بسته به نوع هاست شما مقدار حجم مجاز برای آپلود فرق می کند. یکی از خطا های رایج در وردپرس که خیلی از ما کاربران با آن روبرو می شویم خطای مربوط به زیاد بودن حجم فایلهای در حال آپلود است که با استفاده از افزایش محدودیت آپلود می توان از این خطا ها نیز پیشگیری کرد.
یکی از ساده ترین روش ها، این روش می باشد. برای ویرایش این فایل به مدیریت فایل هاست خود بروید . و در پوشه ای که وردپرس رو نصب کردید فایل htaccess را پیدا کنید در صورتی که این فایل مشاهده نمیشد . نمایش فایل های مخفی را فعال کنید .
php_value upload_max_filesize 100M php_value post_max_size 100M php_value max_execution_time 300 php_value max_input_time 300
این روش یکی از مرسوم ترین روش ها برای افزایش آپلود فایل است، این فایل در وردپرس ممکن است در پوشه wp-admin باشد و یا در دایرکتوری که وردبرس را نصب کرده اید. اگر نبود میتوانید این فایل را ایجاد کنید و کدهای زیر را در داخل آن بگذارید. در صورتی که کد ها کار نمیکردند فایل جدیدی با نام user.ini . را بسازید و کد های زیر را در آن جای دهید .
upload_max_filesize = 64M post_max_size = 64M max_execution_time = 300
این روش یکی دیگر از روش هایی است که می توان استفاده کرد ولی در صورتی که از روش های بالا جوابی نگرفتید از این مورد استفاده کنید. خود وردپرس نیز برای حل این مشکل راه حلی را پیش بینی کرده است تنها کافیست تا کد زیر را در فایل توابع خود ذخیره کنید. وارد فضای میزبانی خود یا هاست شوید به مسیر /public_html/wp-content/themes/ مراجعه کنید و کد های زیر را در فایل مورد نظر قرار دهید.
@ini_set( 'upload_max_size' , '64M' ); @ini_set( 'post_max_size', '64M'); @ini_set( 'max_execution_time', '300' );
فایل wp_config. Php را یافته و کد زیر را وارد کنید.
;( 'ini_set( 'upload_max_size' , '12M@ ;( 'ini_set( 'post_max_size', '13M@ ;( 'ini_set( 'memory_limit', '15M@
بر روی این وب سرور که از آپاچی های دیگر بهتر و سریعتر است کلیک کنید و به دنبال php.ini بگردید و کد زیر را وارد کنید
{ ;http { client_max_body_size 13m